OS2 World.Com Forum

Subject  :  cisco 340 wireless
Author  :  bobvirago
Date  :  25 Oct, 2005 on 21:57
How to configure my pcmcia wirelees cisco 340 on my A30 thinkpad

xwlan dont see it the driver
but plug and play for pcmcia in pccard utilities see it

and i always have a error in the config with ibm2ss14.sys
i rem it

robert


Subject  :  Re:cisco 340 wireless
Author  :  melf mikaelelf@os2ug.se
Date  :  26 Oct, 2005 on 09:13
In the first place, what is your situation now?
- Is your card functioning, but you can not use the xwlan-widget?
- Is your card not functioning, no power on, no IP-address etc.?
- Is your card seen as a LAN-card in the pccardutility or does it show up as memory or something other?
- What about the socketservice driver (ibm2ss14.sys), does it support your cardbuscontroller?

Subject  :  Re:cisco 340 wireless
Author  :  bobvirago
Date  :  26 Oct, 2005 on 15:06
Is your card functioning, but you can not use the xwlan-widget?

*****
I see then the cisco 340 dont work with the xwlan

- Is your card not functioning, no power on, no IP-address etc.?
********


yes i have green light statut light flashing

i have no password and same SSID
but no ip address wait 30 sec at the boot for dhcp


- Is your card seen as a LAN-card in the pccardutility or does it show up as memory or something other?
*********
it see as lancard icon

Resources status ready
irq 3
I/o 180 - 1BF
mem 18- 1B
information
Cisco Systems 340 Series Wireless
Lan adapter
Vcc 5.0 V
Client
type i/o client
handle 081a

- What about the socketservice driver (ibm2ss14.sys), does it support your cardbuscontroller?
**********
my card nus adaper is a ricoh RL5c476
i use ss2pcic1.sys at the place ibm2ss14.sys

grosso modo is the information a get


Subject  :  Re:cisco 340 wireless
Author  :  melf mikaelelf@os2ug.se
Date  :  27 Oct, 2005 on 08:49
Well I'm not especially good at this stuff. Just wanted you to specify yourself, to see if I maybee knew something. But I did a google search and looked at the os2warp.be site. You maybee already know this but it seems that ciscocard is not supported by the IBM wifi-utility and from a diskussion at the ecomstation support board it is said that it could be a problem also with the xwlan utility.You can read yourself at: http://news.ecomstation.com/article.php?id=9179&group=ecomstation.support.networking
But I guess there is a lot of guys here using ciscocards that knows better and maybee they can help you.

Subject  :  Re:cisco 340 wireless
Author  :  bobvirago
Date  :  27 Oct, 2005 on 14:47
after one day a test i found my problleme . IT IS A IRQ PROBLEM
i change in the bios the order of irq , before it use 3 now i change
to 7 ( my printer is usb)
now i work at each start

I will read the article for de xwlan

thanks
robert


Powered by UltraBoard 2000 <www.ub2k.com>