Home | Gallery | Forum | Services | Webmail | Archive | Links | Contact Us | About Us
OS2 World.Com Forum
OS2 World.Com Online Discussion Forum.
Index / OS/2 - General / Networking
author message
OS/2 and Microsoft Active Directory
Post a new topic Reply to this Topic Printable Version of this Topic Forward this Topic to your Friend Topic Commands (for administrator or moderators only)
lslomp
Normal member
in user

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this member
posts: 1
since: 04 Oct, 2004
1. OS/2 and Microsoft Active Directory
Reply to this topic with quote Modify your message
Are there any issues with OS2 logging on to domains using Microsoft Active Directory? We have created a new domain that uses active directory but I am unable to connect to it with OS/2.

Thanks

Date: 04 Oct, 2004 on 23:34
Stuart
Premium member
in user

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this member
posts: 92
since: 16 Jul, 2003
2. Re:OS/2 and Microsoft Active Directory
Reply to this topic with quote Modify your message
No problem here (Warp 4, eCS 1.0, 1.1 on laptop connecting to Windows 2000 and 2003 servers). Just make sure the network is running NetBEUI (they usually are, if they were upgrades from NT 4), and that your domain password is in capitals (Warp sends all passwords parsed into upper case, Active directory passwords are case sensitive)

Stuart

Date: 05 Oct, 2004 on 10:20
OS/2 and Microsoft Active Directory
Post a new topic Reply to this Topic Printable Version of this Topic Forward this Topic to your Friend Topic Commands (for administrator or moderators only)
All times are CET+1. < Prev. | P. 1 | Next >
Go to:
 

Powered by UltraBoard 2000 Standard Edition,
Copyright © UltraScripts.com, Inc. 1999-2000.
Home | Gallery | Forums | Services | Webmail | Archive | Links | Contact Us | About Us
OS2 World.Com 2000-2004