Home | Gallery | Forum | Services | Webmail | Archive | Links | Contact Us | About Us
OS2 World.Com Forum
OS2 World.Com Online Discussion Forum.
Index / OS/2 - General / Networking
author message
Help Wanted: NT works at 10.1.1.x, not at 10.1.2.x
Post a new topic Reply to this Topic Printable Version of this Topic Forward this Topic to your Friend Topic Commands (for administrator or moderators only)
mirek
Normal member
in user

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this member
posts: 1
since: 22 Oct, 2004
1. Help Wanted: NT works at 10.1.1.x, not at 10.1.2.x
Reply to this topic with quote Modify your message
I have an OS/2 Machine and i'm trying to map drives on the network. Here is my problem.

We have 2 locations, 10.1.1.xxx (has a PDC) and 10.1.2.xxx (SDC) connected through frame. When i'm at 10.1.1.xxx with this PC, logon username /p:password /d:domain is successful, when i move the PC to 10.1.2.xxx, i get "login is unsuccessful" however in the event log on the SDC it says successful.

I can ping all computers from both locations

I'm lost. Anyone have any ideas? thanks!

Date: 22 Oct, 2004 on 17:35
pipes
Normal member
in user

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this member
posts: 35
since: 17 Aug, 2001
2. Re:Help Wanted: NT works at 10.1.1.x, not at 10.1.2.x
Reply to this topic with quote Modify your message
I replied at the 'tex...
Date: 23 Oct, 2004 on 00:13
jabesse
Normal member
in user

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this memberhttp://rblcheck.besse.nl/
posts: 18
since: 05 Jun, 2003
3. Re:Help Wanted: NT works at 10.1.1.x, not at 10.1.2.x
Reply to this topic with quote Modify your message
Have you tried with logon userid /p:password /v:n and the using net use to map some drives?

/v:n basically won't check userid/password during logon, but caches it to use whenever it's needed (as during net use)

Date: 24 Oct, 2004 on 11:48
Help Wanted: NT works at 10.1.1.x, not at 10.1.2.x
Post a new topic Reply to this Topic Printable Version of this Topic Forward this Topic to your Friend Topic Commands (for administrator or moderators only)
All times are CET+1. < Prev. | P. 1 | Next >
Go to:
 

Powered by UltraBoard 2000 Standard Edition,
Copyright © UltraScripts.com, Inc. 1999-2000.
Home | Gallery | Forums | Services | Webmail | Archive | Links | Contact Us | About Us
OS2 World.Com 2000-2004