Home | Gallery | Forum | Services | Webmail | Archive | Links | Contact Us | About Us
OS2 World.Com Forum
OS2 World.Com Online Discussion Forum.
Index / OS/2 - General / Setup & Installation
author message
Installing OS/2 V4
Post a new topic Reply to this Topic Printable Version of this Topic Forward this Topic to your Friend Topic Commands (for administrator or moderators only)
Dob
Normal member
in user

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this member
posts: 2
since: 10 Oct, 2002
1. Installing OS/2 V4
Reply to this topic with quote Modify your message
When I'm installing the OS/2, the first part of the setup runs OK (text mode), but
when the computer restart to enter in the graphic mode, the computer begins to show a sequence of "01"... and nothing more....

Can anyone help-me

Thanks

Date: 10 Oct, 2002 on 16:43
Kim
Team member
in staff

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this memberhttp://www.haverblad.se
posts: 2128
since: 10 Dec, 2000
2. Re:Installing OS/2 V4
Reply to this topic with quote Modify your message
The sequence of digits is that in a OS2 window or simple direct over the initial WPS?

Was there any errors during the startup, lines that was skipped or that you had to hit enter?

/Kim

Date: 10 Oct, 2002 on 19:56
BigWarpGuy
Premium member
in staff

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this memberhttp://home.comcast.net/~tomleem
posts: 2298
since: 12 Jan, 2001
3. Re:Installing OS/2 V4
Reply to this topic with quote Modify your message
Graphics mode? Was it when it shows the background 'wallpaper'? Could this have meant it could have gone back to a command line and showing a number?

Did you install using updated installation diskettes?


OS/2 Warp-ed to the very end.
Date: 10 Oct, 2002 on 20:06
Dob
Normal member
in user

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this member
posts: 2
since: 10 Oct, 2002
4. Re:Installing OS/2 V4
Reply to this topic with quote Modify your message
The sequence of "01" appears right after the BIOS message "Verifying DPMI Pool...." :-|


Kim (Oct 10, 2002 21:56):
The sequence of digits is that in a OS2 window or simple direct over the initial WPS?

Was there any errors during the startup, lines that was skipped or that you had to hit enter?

/Kim


Date: 10 Oct, 2002 on 22:00
Kim
Team member
in staff

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this memberhttp://www.haverblad.se
posts: 2128
since: 10 Dec, 2000
5. Re:Installing OS/2 V4
Reply to this topic with quote Modify your message
So this would be directly after BIOS run and when OS2 started to boot up in the CLI mode. This would mean that you have just seen the small white cursor box with OS2 after in the upper left corner, or? If so, when seeing this small box + OS2 press ALT+F2 to figure out what line in config.sys it has problem with. This gives a better clue on what to do.
Date: 11 Oct, 2002 on 20:07
Installing OS/2 V4
Post a new topic Reply to this Topic Printable Version of this Topic Forward this Topic to your Friend Topic Commands (for administrator or moderators only)
All times are CET+1. < Prev. | P. 1 | Next >
Go to:
 

Powered by UltraBoard 2000 Standard Edition,
Copyright © UltraScripts.com, Inc. 1999-2000.
Home | Gallery | Forums | Services | Webmail | Archive | Links | Contact Us | About Us
OS2 World.Com 2000-2004