Home | Gallery | Forum | Services | Webmail | Archive | Links | Contact Us | About Us
OS2 World.Com Forum
OS2 World.Com Online Discussion Forum.
Index / OS/2 - General / Setup & Installation
author message
Matrox G400 + SDD = bad graphics?
Post a new topic Reply to this Topic Printable Version of this Topic Forward this Topic to your Friend Topic Commands (for administrator or moderators only)
Kim
Team member
in staff

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this memberhttp://www.haverblad.se
posts: 2128
since: 10 Dec, 2000
1. Matrox G400 + SDD = bad graphics?
Reply to this topic with quote Modify your message
Is it only with the Matrox boards such G400 there is problem with bad graphics on the icons? Another example is that pmMail looks wierd as well.
Date: 14 May, 2001 on 17:41
BigWarpGuy
Premium member
in staff

View this member's profileSearch all posts from this memberSend an email to this memberhttp://home.comcast.net/~tomleem
posts: 2298
since: 12 Jan, 2001
2. Re:Matrox G400 + SDD = bad graphics?
Reply to this topic with quote Modify your message
What level of build are at with the SDD/2? Are at the most current one? (they have newer builds at http://www.scitechsoft.com).

What is color and dot density? I have my SiS onboard video and Warp ver 4 at a high color and dot density and sometimes the 'icon' is only a white square (most of the time it is okay).

Date: 16 May, 2001 on 15:32
Matrox G400 + SDD = bad graphics?
Post a new topic Reply to this Topic Printable Version of this Topic Forward this Topic to your Friend Topic Commands (for administrator or moderators only)
All times are CET+1. < Prev. | P. 1 | Next >
Go to:
 

Powered by UltraBoard 2000 Standard Edition,
Copyright © UltraScripts.com, Inc. 1999-2000.
Home | Gallery | Forums | Services | Webmail | Archive | Links | Contact Us | About Us
OS2 World.Com 2000-2004