Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - warp

Pages: [1]
1
Hardware / New laptop for Arca os
« on: November 08, 2017, 09:29:35 pm »
In the near future, I would like to purchase a new laptop as a replacement of my old Asus L3000 D.
Probably I will install Linux and Arca OS.

The main obstacles for Arca OS could be:

Uefi Bios
No Usb 3.0 driver
Sound driver
Wifi

I red in the forum, that some laptops can emulate the normal Bios via Uefi and the Usb 3.0 interfaces, could be downgraded to 2.0.
Thank you.

2
Networking / Netgear Wireless PC Card
« on: October 13, 2017, 02:16:42 pm »
Is it possible to make the PCMCIA Card WG511 working with eCS 2.1? Thank you in advance.

3
Hardware / New Laptop with AMD Processor
« on: September 13, 2016, 11:04:12 am »
I am considering to replace my Asus laptop, which is almost 13 years old. The video card is getting broken.
Does anybody know a laptop with AMD processor (APU), which will work with eCS?
The biggest questions could be the network drivers, I suppose.
Thank you in advance for your suggestions.

4
Setup & Installation / Installing eCS 2.1 on the laptop
« on: July 31, 2013, 04:14:35 pm »
I tried to install eCS 2.1 on my laptop, but after the first reboot, I got the following error message:

"SYS1475: the file OS2BOOT cannot be found.
SYS2027004C:FFFF"

I tried the 100 Gbyte and the 40 Gbyte hard disk. The error message is the same.

So I decide to try eCS 1.2 and the installation went well. Afterwards, I did the migration to eCS 2.1.

Unfortunately, I have only the HPFS file system.

It is a kind of unexpected error message on hardware of year 2003. I would like to open a ticket on ecomstation.com

5
Setup & Installation / Corrupt Partition Table
« on: April 19, 2013, 02:19:53 pm »
I am trying to arrange a multiboot system, with Win 7, eCS 2.1 and Linux. When I create the first partition, which is dedicated to Win 7, I got the message "Disk 1 reports a corrupt partition table".

I already tried the "Rewrite MBR" option, but it doesn't seem to solve the problem.

Thank you for your suggestions.

Pages: [1]