Author Topic: How is Arcaos backup & restore doing?  (Read 1838 times)

nyao

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
How is Arcaos backup & restore doing?
« on: February 04, 2018, 02:01:06 am »
Hi.
How is Arcaos backup & restore doing?
Can you use it from the command prompt of the installation DVD?
Until now, I did not mind using eCS on another drive.

Dave Yeo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3664
  • Karma: +77/-0
    • View Profile
Re: How is Arcaos backup & restore doing?
« Reply #1 on: February 04, 2018, 04:08:27 am »
Backup and restore should work the same as on eCS or older. There are better backup options.
Should work fine from the System Management launched from the DVD or soon, a USB stick. The ArcaOS System Management includes a QT based web browser so has a libc/QT environment and should run most OS/2 programs.

nyao

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: How is Arcaos backup & restore doing?
« Reply #2 on: February 04, 2018, 06:17:58 am »
I am not good at English, so I am sorry for lack of explanation.
It is a question because the Backup command can not be used from the command prompt of the installation DVD.