OS/2, eCS & ArcaOS - Technical > Programming

Strange autoconf / autoreconf / configure behavior

<< < (4/4)

KO Myung-Hun:
I hope your reinstallation helpful.

Dave Yeo:
You can just reinstall the YUM/RPM stuff. Should backup your package list first with ANPM, Manage-->Yum Tools-->Export package List.
Basically, go to d:\usr\lib, run unlock *.dll. Move d:\usr, d:\var, d:\etc out of the way, forget if a reboot should be done, I think not. Run ANPM to bootstrap the RPM system. I'd suggest not enabling netlabs-exp at first. You can import your packages or manually install them. Test, eventually enable netlabs-exp and see if things keep working.

Mentore:

--- Quote from: Dave Yeo on June 21, 2024, 05:12:28 pm ---You can just reinstall the YUM/RPM stuff. Should backup your package list first with ANPM, Manage-->Yum Tools-->Export package List.
Basically, go to d:\usr\lib, run unlock *.dll. Move d:\usr, d:\var, d:\etc out of the way, forget if a reboot should be done, I think not. Run ANPM to bootstrap the RPM system. I'd suggest not enabling netlabs-exp at first. You can import your packages or manually install them. Test, eventually enable netlabs-exp and see if things keep working.

--- End quote ---

This is something I'll surely try when I get back to my VM. Thanks Dave, I really need to know better RPM/YUM and ANPM strategy.
I'll also have to install the latest ArcaOS beta to try and work on the Italian version, so most probably I'll go both ways.

Thanks all - will report ASAP.

Mentore

Paul Smedley:
after playing around trying to update binutils, I have to say how much I hate autotools....

Mentore:

--- Quote from: Paul Smedley on June 24, 2024, 10:58:07 am ---after playing around trying to update binutils, I have to say how much I hate autotools....

--- End quote ---

 ;D

When it works it's a breeze. But when it doesn't...

Mentore

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version