OS2 World Community Forum

WebSite Information => Comments, Suggestions & Questions => Topic started by: Alex Taylor on July 20, 2021, 03:42:22 am

Title: "0 - setcookie(): Argument #1 ($name) cannot be empty" when logging on
Post by: Alex Taylor on July 20, 2021, 03:42:22 am
For the past several days, I have been getting redirected to a page with this error whenever I log on to OS2World.

Logon itself succeeds. I can hit Back or select the Home page link and continue from there.
Title: Re: "0 - setcookie(): Argument #1 ($name) cannot be empty" when logging on
Post by: Dave Yeo on July 20, 2021, 07:18:21 am
Try deleting the cookies from OS2World? In SeaMonkey go to about:data. Firefox seems to have removed its cookie handling.
Title: Re: "0 - setcookie(): Argument #1 ($name) cannot be empty" when logging on
Post by: Andreas Schnellbacher on July 20, 2021, 10:21:31 am
Try deleting the cookies from OS2World?
That didn't help.
Title: Re: "0 - setcookie(): Argument #1 ($name) cannot be empty" when logging on
Post by: Martin Iturbide on July 20, 2021, 02:58:38 pm
Hi

I will try to change some settings on the site to see if this problems goes away.

Regards

Note 1: What I did didn't change anything. Trying different things.
Title: Re: "0 - setcookie(): Argument #1 ($name) cannot be empty" when logging on
Post by: Martin Iturbide on July 26, 2021, 03:54:23 pm
Hi

Doing some testing I had disabled the JFusion plugin. Can you please confirm if the error is gone?
I had made a quick test and I no longer see it on my site.

How did I tested it:
- Delete cookies
- Go to OS2World.com
- Login in with your account
- Error shows

Regards
Title: Re: "0 - setcookie(): Argument #1 ($name) cannot be empty" when logging on
Post by: Mike K├Âlling on July 26, 2021, 04:28:50 pm
Hi Martin,

the problem is gone on my TP when I login into os2world.com.  :)
Edit: I did not change anything. Just a new login.

Greetings from Potsdam / Germany,
Mike
Title: Re: "0 - setcookie(): Argument #1 ($name) cannot be empty" when logging on
Post by: Andreas Schnellbacher on July 26, 2021, 05:17:39 pm
Yes, the message is gone, as Mike describes. Thanks.

But the old problem remains: The logon to the os2world.com main page (https://www.os2world.com/cms/ (https://www.os2world.com/cms/)) isn't permanent, while it is to the SMF pages, which seems to use the cookie 'SMFCookie...'. The cookie 'joomla_remember_me_...' shows an expiration date of 2021-08-25 (in a month), but apparently that doesn't work and the logon lasts only for the session. Maybe the additional os2world.com session cookie applies here.