Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Rene Hvidsoe

Pages: [1] 2 3 4
1
Events / Re: Warpstock Europe 2040 Follow Up
« on: June 08, 2024, 06:35:33 am »
Hi,

Try to use Clipgrab. Is in our repo for yum.

Rene

2
Applications / Re: Test build of dooble with qt5
« on: December 26, 2023, 05:51:23 pm »
I can confirm seems bit more stable, I can browse internet longer than the previous Dooble versions.

God work.

Best Regards

Rene

3
Web applications / Re: Dooble release 2023 02 20, Qt5 build
« on: February 21, 2023, 06:56:18 pm »
Hi,

This build from Dave runs quite well, more quick and stable.



4
Hardware / Re: Hardware Compatibility Wishlist for 2022
« on: January 20, 2022, 06:56:48 pm »
Hi,

I think same as Neil video conferencing would be vey handy in todays world.

Wifi would be nice, but have been using a travel adapter for few years now.

Rene


5
Internet / Status of QT5 based Browser
« on: January 13, 2022, 04:31:13 pm »
Hi,

any idea about progress of the new QT5 based browser ?

6
Applications / Re: LIBC panic errors anyone?
« on: January 12, 2022, 04:38:23 pm »

Hi,

I have no issues with traps with Libc.

Have Libc 0.1.9-1 i686 and Libcx 0.7.2-1 i686, nss 3.47.0-2 i686 and nspr 4.23.0-1 i686 installed.

7
Applications / Re: Apache OpenOffice - OOWpsWizard anyone?
« on: January 08, 2022, 08:41:58 am »
I have not used the  OpenOfffice WPSWizard since version 3 days.

Rene

8
Applications / Re: OpenOffice Spreadsheet charts
« on: November 13, 2021, 08:43:32 am »

Have tried with charts no issues yet.

Best regards
Rene

9
Applications / Re: OpenOffice Spreadsheet charts
« on: November 12, 2021, 05:02:40 pm »
I have the new version too.

working fine.

Best Regards

Rene

10
Applications / Re: Apache OpenOffice no longer starts
« on: September 29, 2021, 05:52:57 pm »
Hi Martin,

What has changed in your setup since you reported it working in august ?


11
Setup & Installation / Re: Booting with NVMe
« on: April 15, 2021, 03:26:26 pm »
Hi all,

Have installed ArcaOS 5.06 on my NVME  WD 500 GB on my desktop that also has a SATA drive where ArcaOS and Linux is installed in dualboot .

As a test I did disable the SATA controller to install  ArcaOS on the NVME drive. I must admit it is running quite well.

I normally use the NVME drive to test different Linux Distros.

I did use dfsee to convert from gpt to mbr. Then added the driver to my ArcaOS install stick.

So far no issues found. Well done Arca Noae.





12
Hardware / Re: Virtualbox, eCS and USB 12.08
« on: April 12, 2021, 08:06:16 am »
Hi Lars,

I have tried Arcanoa USB 12.08 under ArcaOS 5.06 on real HW and have same issue. Desktop hangs everytime. When go back to USB 12.07 of Arcanoa drivers all works normally again.

Needs more test why happens.


13
Web applications / Re: Otter Browser 1.0 [teaser]
« on: March 05, 2021, 07:42:59 pm »

Thanks for the update, can not wait to see the final browser  :)

Thanks for your hard work.

14
Hi Guzzi,

I use a NVIDIA GTX1050 with 2 GB memory.

Rene

15
Hi Rene,

I have in total 16 GB and aound 12 GB is set to ram disk.

Yes network and sound is working. Is a replacement for a 10 year old HP desktop that is showing its age.

PC is working very well.

thanks. I meant the RAM that's seen by OS/2, without the RAM disk. In ArcaOS, there exists the "mem" utility that shows the RAM available to the system. (I hope it's more than 2 GB.)

That mainboard has an old chipset, but is still available, what makes it so interesting.


Hi Andreas,

it shows 3.5 GB to ArcaOS.

This mb is working very well and has bought a another PC with simular HW.


Rene




Pages: [1] 2 3 4