Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Rick Smith

Pages: 1 [2] 3 4
16
Applications / Re: Object Desktop
« on: February 03, 2021, 07:38:57 pm »
Check this page out, it may be of help:
https://ecsoft2.org/object-desktop

Thankyou I did find that page previously, however what it offers is fixes and patches not the actual base program..

Regards,

Rick

17
Applications / Object Desktop
« on: February 03, 2021, 05:42:08 am »
Greetings,

I am looking for a working copy of object desktop, if you know of a download or have a copy you wish to sell let me know please..

Regards,

Rick

18
Applications / Re: Hpt path statement
« on: February 01, 2021, 09:40:17 pm »
Hi Rick, try "set HPT=c:\\config" or "set HPT=c:/config".

Doesn’t seem to fix it.. logically it should work? And I’m not sure about how to make a desktop object and suggested above..

Rick

19
Applications / Hpt path statement
« on: February 01, 2021, 08:52:53 am »
Greetings again,

I am setting up hpt husky (fidonet mail tosser) and all works fine.. except that I do not know how to put the config for husky one the path... I put all the executables in \usr\bin so can call husky from anywhere no problem. Husky requires a config file which is in C:\config\ in Linux I would just create a symlink to the config no problem, how do I get it to see the config file, I’ve put it on the path, I’ve tried set hpt=c:\config none of it works.  I can run it hpt -C c:\config\config but that’s not ideal... any suggestions?

Hope you are all well

Rick

20
Utilities / Terminal scrolling
« on: January 30, 2021, 11:25:38 pm »
Greetings,

This may be a dumb ? But is there a way so that I can scroll in a terminal when I want to see previous parts? Like binkd is always running but I may want to scroll back and have a look at something?

Regards

Rick

21
Comments, Suggestions & Questions / Re: SIO2K Ray Gwinn
« on: January 29, 2021, 09:19:41 am »
Hi

I will like to get the registered versions of SIO and SIO2K to make it available at hobbes for free.  Like a told before Ray Gwinn authorized to share the registered versions of this software.

I have knowledge of these latest version:
- SIO version 1.60d, released March 17, 1997
- SIO2K version 2.03, released June 6, 2002.

I would like to get the registered versions of those latest releases, but for the moment any registered version is good for me.

For what I know there is no registration key, the registered version was a different compiled version. If someone can confirm I will appreciate it.

Regards

There is an authorized hack/reg for 160d it’s called SIOREG.ZIP when I track it down I’ll upload it to you

Rick

22
Applications / Frontdoor
« on: January 29, 2021, 04:16:56 am »
Greetings

I’m hoping to find someone familiar with frontdoor mailer.  I’ve not run it in 30 years well before we used anything besides dialup modems for our BBS. So where I’m at, I have sio running , vmodem loads and appears normal. Frontdoor loads and is able to initialize the modem with the “ok” message the init string I’m using is simply ATZ|. The problem is when I go to poll or deliver a test mail packet front door attempts to dial, the dial dialogue box pops up with the correct destination, vmodem shows no activity and frontdoor shows no error, just tries three times before quitting and resetting modem.  I know the two see each other I can connect to fd through the vmodem.  I’m guessing maybe wrong modem strings, I need something additional in fdnode.ctl? I’m kinda stuck, so if you have experience with frontdoor and or have a fdnode.ctl I can look at chime on in..

Regards,

Rick

23
Comments, Suggestions & Questions / Re: SIO2K Ray Gwinn
« on: January 28, 2021, 04:27:57 pm »
I have the SIO2K version 11-14-00 - Beta 014 with beta tester key (256 ports). If there is a need and permission from Ray, I am ready to post it.
I found that one as well, but when installed it claimed to be expired.  So not sure if I got ahold of a bad one?

Rick

24
Applications / Re: Vsio2k
« on: January 28, 2021, 09:53:41 am »
Greetings,

Anyone willing to share their fdnode.Ctl with me?

Regards,

Rick

25
Applications / Re: Vsio2k
« on: January 28, 2021, 06:08:05 am »
Greetings,

Ok so I got front door to initialize. I deleted command string from modem init string and it connects to vmodem... I do have a couple function questions.  So vmodem has 4 com ports, fd tho only lets me set one com port for modem ie. Com 4, will it accept calls on other coms? Or can that be set to 0 or something so it answers on any? Can fd be set to faster than 38400?

Thankyou everyone for all your help with this!

Regards,

Rick

26
Applications / Re: Vsio2k
« on: January 27, 2021, 07:02:12 pm »
Hi Rick, in X:\tcpip\bin is tcpstart.cmd that is run at startup and at the end it looks for tcpexit.cmd and if found, runs it. So you have to probably create x:\tcpip\bin\tcpexit.cmd and add start /win /min x:\SIOeCS\vmodem.exe to it adjusting the PATHS as needed.

Thank you so much for your assistance, I was able to get that setup as is above and vmodem starts without error... front door start without complaining about lack of fosssil so getting closer. However front door still exits complaining about unable to initialize modem, exiting {debug} memused=9120! I must be overlooking something here?

Regards,

Rick

27
Applications / Re: Vsio2k
« on: January 27, 2021, 09:16:27 am »
Greetings,
 
Has anyone successfully got ray gwinns virtual drivers to work on arca? I’ve installed it no issues but cannot figure out how to get bbs to listen for incoming telnet.. vmodem shows comm ports no option to set say port 23 for telnet?

Anyone try and have luck with this?

Rick

It must still be in TCPIP \ bin \ tcpexit.cmd (start /win /min c:\SIOeCS\vmodem.exe)

I have the above setup in config.sys as you suggested.  However I’m afraid I don’t understand what you mean about that it must be in tcpip? Could you expand on that?

Regards,

Rick

28
Networking / Re: OpenSSH_7.7p1 tcgetattr: Invalid argument
« on: January 21, 2021, 04:56:50 am »
Hi,
I have updated my rpm packages and so openssh-clients version 7.7p1 was installed. This version has some problems:

Code: [Select]
[C:\]ssh -V
OpenSSH_7.7p1, OpenSSL 1.0.2t  10 Sep 2019

[C:\]ssh prometheus
root@prometheus's password:
[b]tcgetattr: Invalid argument[/b]
Last login: Thu Dec  3 08:31:12 2020 from einstein.intern.openit.at
[root@prometheus ~]#
LIBC PANIC!!
_um_free_maybe_lock: Tried to free block twice - block=20034694 lock=0x1
pid=0x0041 ppid=0x003e tid=0x0001 slot=0x0078 pri=0x0200 mc=0x0000 ps=0x0010
C:\USR\BIN\SSH.EXE
Process dumping was disabled, use DUMPPROC / PROCDUMP to enable it.

The external process was cancelled by a Ctrl+Break or another process.

The problem is the line "tcgetattr: Invalid argument". I have an older Version as OpenSSH_5.3p1 as wpi installed; this version does not show the error and is working proper. Is there a solution for version 7.7p1.

best regards

Just curious if you had got this working? I am on 5.3 and I can’t sftp, run ssh-agent. I can ssh in to the arca vm but my kB doesn’t act as expected. I can’t backspace or use del or arrow keys.. is 7.7 fix any of this?

Regards,

Rick

29
Applications / Re: Symlink?
« on: January 20, 2021, 08:45:00 am »
Which port of openssh? If it's an old EMX one, it won't recognise symlinks...

I was using the one from altsan but I could not get ssh-agent working I wold get "could not open a connection to your authentication agent" when doing ssh-add so I upgraded to the newer version on yum... somehow its slightly worse now tho.. now if I run ssh-agent I get..
"unix_listener: cannot bind to path C:\\var\\temp/ssh-9aNvELjeTVIE/agent.99: Too many open files in system" I have been working several hours trying to cure this so if anyone has run into this and knows how to solve Id love to hear from you...

Rick

30
Applications / Re: Symlink?
« on: January 20, 2021, 05:26:47 am »
Greetings,

Thank you for your help... I couldn't get the symlink or the mapper working.. So I reluctantly relocated the files so that sshd would start... However I noticed something very strange when connecting to arca via ssh from my Debian machine.  Backspace,del and the arrow keys do not function as they should?  Anyone out there know of a fix for this?

Regards,

Rick

Pages: 1 [2] 3 4