Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Eugene Tucker

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12
31
Applications / Re: David's Doodles
« on: July 05, 2021, 02:50:15 pm »
Beautiful backgrounds. I areally apprciate them.

32
Multimedia / Re: Updated Uniaud32 build
« on: June 22, 2021, 02:30:17 am »
Thanks David but on my system Unimix will not run correctly. I knew that from in the Past and it wil not even display any volume controls.

33
Multimedia / Re: Updated Uniaud32 build
« on: June 21, 2021, 06:49:43 pm »
No sudden stops or hangs but no sound either.

34
Multimedia / Re: Updated Uniaud32 build
« on: June 19, 2021, 07:49:13 pm »
You must have pulled tha latest drop I just got home from vacation and it is not connecting. but thank yo anyway.

35
Applications / Re: patched PmMerge
« on: June 13, 2021, 07:24:56 pm »
OS4User it is running without problem on my machine as well. I wil keep shaking it down and let you know.

36
Multimedia / Re: Updated Uniaud32 build
« on: June 10, 2021, 06:55:49 pm »
CHKPCI Version 0.02aß

PCIDEVS.TXT   : 1185.7KiB

Notice: line has non-ASCII characters: "D   9990   MCS9990 PCIe to 4ÔÇÉPort USB 2.0 Host Controller"

Found and checked 34961 entries

Vendors       : 2437
Devices       : 10900
OEM IDs       : 5831
Subsystem IDs : 15793
Revision IDs  : 0
X Codes       : 0

Comment Lines : 7
Blank Lines   : 0

37
Multimedia / Re: Updated Uniaud32 build
« on: May 28, 2021, 02:07:18 pm »
Not working on my Gigabyte MB with a Sound Blaster Recon chip. My old laptop is gone.

38
I had a ATI 800 and it worked with Snap then I upgraded to an ATI 850 and I still have it in a box. It too worked will with SNAP. The 850 was the last card that I had that worked with the SNAP driver. I tink maybe and Nvidia 6600 worked too. but I am not certain.

39
Setup & Installation / Re: Booting with NVMe
« on: April 27, 2021, 03:55:33 pm »
Just wonderig. How do I add the NVME driver to my Arca OS 5.06 ISO? or is there another wayto get it to install to a fresh NVME drive?

40
General Discussion / Re: The Mascot
« on: April 10, 2021, 04:53:48 pm »
Put them up for sale I want one.

41
Web applications / Re: QT5 simplebrowser
« on: February 24, 2021, 06:35:36 pm »
The simple browser ran fine on my old Dell laptop. No problem going by the readme file. but on my desktop I get the error cannot find EVNT217. Any ideas where this is?

42
Hardware / Re: Motherboard audio in Warp 4.52
« on: February 24, 2021, 04:44:20 pm »
For better hardware support you get either purchase Arca OS or purchase their drive subscription. Which works with OS/2 4 and eComstation (an a later OS/2 licensed product. The versio of OS/2 was last done in 1998. Rather long in the tooth without updated drivers.

43
Web applications / Re: QT5 simplebrowser
« on: February 11, 2021, 02:20:31 pm »
Set up a separate test partition. That is what I use for everything Any one who does otherwise may be courting disaster if their system tanks.

44
Web applications / Re: QT5 simplebrowser
« on: February 10, 2021, 03:57:07 pm »
I get text on os2world.com.

45
Web applications / Re: QT5 simplebrowser
« on: February 10, 2021, 03:21:22 am »
One needs to read the read me. be sure to follow the direction in it and update all the appropriator RPM files. When you have done this reboot. Run the browser from the command line with nothing else running. I found it  to be a great step for the future browser.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12