Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jdeb

Pages: 1 2 [3]
32
Pretty much useless. Very disappointed. I tried it on a  (UEFI Off) Z77, B75, AM3+, A75, and A55 board. No go on any of them. Just hangs or traps. Same old stuff. I am sure I could get the AM3+ to go but no time to play around. It runs I my eCS rig but I expected that.

What would be usefull to know is when it traps !? When PM comes up when the PSD loads (press ALT F2 key combination the preboot menu).

Roderick Klein
Mensys B.V.

I will try that when I get time and let you know. Just frustrated. I probably should have done it when I had more time. Sorry for the vent because I want it to work.

33
Pretty much useless. Very disappointed. I tried it on a  (UEFI Off) Z77, B75, AM3+, A75, and A55 board. No go on any of them. Just hangs or traps. Same old stuff. I am sure I could get the AM3+ to go but no time to play around. It runs I my eCS rig but I expected that.

34
Wow. A very favorable article. Thanks for sharing

35
Hardware / Re: New hardware that works with ECS2.X
« on: February 18, 2013, 06:01:58 pm »
Intel Video Chip-set is pretty broad statement, you need to be more specific. I have not found any of the current B, H, or Z series to work correctly or post for that matter... and I build a lot of systems.  I actually have gave up trying anymore. Trap errors or system hangs. Of course that relates to version 2.1

Well I was writing about eCS 2.2. also. And if you have had TRAPS or hangs we get very little to now feedback from customers. So if you opened a ticket, then oke I said nothing. If you did not open a ticket then I can not help you. And most of these traps adn hangs the knowledge in the forums here is lacking.

As for the TRAPS you have been getting on recent Intel equipment I guess that was just about after the preboot menu came up !?
Thats the TRAP D OEM HLP problem resolved with eCS 2.2.

And when you get hangs read the eCS 2.1 quickguide and specify where the hang is.  Its a free world but so many people talk about getting a "hang". But eCS 2.1 and 2.0 have a chapter about what is helpful information to post.  Look at chapter 6, again if you did open a ticket a said nothing :-)

Is the hang when you enable ACPI or when the last device driver is loaded., etc.

About the Intel claim.

All TRAP'd people get on modern equipment when eCS boots are duo to an OEM HLP defect fixed with the latest ACPI version. But you need to have a new ACPI version on the boot CD.
That will be fixed with eCS 2.2. Also with the new Panorama driver video performance will improve on these modern chipsets.

Currently our techteam is working on taking the last bugs out of the drivers that Lars Erdmann worked on over the last 1 to 2 years. Its clear the old IBM USB stack had its limitations the new stack is much better. A public beta of eCS 2.2 will follow in 2 1/2 weeks itme now.

eCS 2.2 beta has been tested on a lot of new current desktop and laptops and desktops. A lot of system simply work without any hassle.

Regards,

Roderick Klein
Mensys B.V.

P.S. I'm the technical manager in charge of the tech team at Mensys to do device driver development

Will try again with 2.2. I guess where I was coming from is that when I build a new system for a customer, usually Windows or Linux, I try eCS just to see if it will work correctly out of the gate. Unfortunately, I do not have time to diagnose and send in tickets. I was merely hoping to find compatible modern hardware out of the gate with out much fuss, then I could let the community know through ecomstation r.u. I have posted quite a few. I never post a negative review on hardware compatibility as I suspect there are ways around it. I have had decent success with a pre-installed eCS 2.1 hard drive. Not trying to sound negative, you guys do a great job.

36
Hardware / Re: New hardware that works with ECS2.X
« on: February 15, 2013, 09:46:24 pm »
Intel Video Chip-set is pretty broad statement, you need to be more specific. I have not found any of the current B, H, or Z series to work correctly or post for that matter... and I build a lot of systems.  I actually have gave up trying anymore. Trap errors or system hangs. Of course that relates to version 2.1


37
General Advertisements / Re: SPAM?
« on: February 04, 2013, 03:58:17 pm »
This one always gets me cracking up

http://www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE

38
Comments, Suggestions & Questions / Re: Congratulations
« on: December 26, 2012, 04:31:20 pm »
It is back. Nice job, looks great.  ;D

Went through OS/2 World withdrawals. Glad I can get my fix on again ;)

Pages: 1 2 [3]