Author Topic: "0 - setcookie(): Argument #1 ($name) cannot be empty" when logging on  (Read 347 times)

Alex Taylor

  • Sr. Member
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 12
  • -Receive: 19
  • Posts: 298
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
For the past several days, I have been getting redirected to a page with this error whenever I log on to OS2World.

Logon itself succeeds. I can hit Back or select the Home page link and continue from there.

Dave Yeo

  • Hero Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 13
  • -Receive: 221
  • Posts: 3110
  • Karma: +53/-0
    • View Profile
Try deleting the cookies from OS2World? In SeaMonkey go to about:data. Firefox seems to have removed its cookie handling.

Andreas Schnellbacher

  • Hero Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 37
  • Posts: 710
  • Karma: +9/-0
    • View Profile
Try deleting the cookies from OS2World?
That didn't help.

Martin Iturbide

  • OS2World NewsMaster
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 591
  • -Receive: 121
  • Posts: 3256
  • Karma: +26/-0
  • Your Friend Wil Declares...
    • View Profile
    • Martin's Personal Blog
Hi

I will try to change some settings on the site to see if this problems goes away.

Regards

Note 1: What I did didn't change anything. Trying different things.
« Last Edit: July 20, 2021, 04:47:57 pm by Martin Iturbide »
Martin Iturbide
OS2World NewsMaster
... just share the dream.

Martin Iturbide

  • OS2World NewsMaster
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 591
  • -Receive: 121
  • Posts: 3256
  • Karma: +26/-0
  • Your Friend Wil Declares...
    • View Profile
    • Martin's Personal Blog
Hi

Doing some testing I had disabled the JFusion plugin. Can you please confirm if the error is gone?
I had made a quick test and I no longer see it on my site.

How did I tested it:
- Delete cookies
- Go to OS2World.com
- Login in with your account
- Error shows

Regards
Martin Iturbide
OS2World NewsMaster
... just share the dream.

Mike Kölling

  • Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 6
  • Posts: 80
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Hi Martin,

the problem is gone on my TP when I login into os2world.com.  :)
Edit: I did not change anything. Just a new login.

Greetings from Potsdam / Germany,
Mike

Andreas Schnellbacher

  • Hero Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 37
  • Posts: 710
  • Karma: +9/-0
    • View Profile
Yes, the message is gone, as Mike describes. Thanks.

But the old problem remains: The logon to the os2world.com main page (https://www.os2world.com/cms/) isn't permanent, while it is to the SMF pages, which seems to use the cookie 'SMFCookie...'. The cookie 'joomla_remember_me_...' shows an expiration date of 2021-08-25 (in a month), but apparently that doesn't work and the logon lasts only for the session. Maybe the additional os2world.com session cookie applies here.