Author Topic: lSwitcher v 2.94  (Read 1734 times)

Gregg Young

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
lSwitcher v 2.94
« on: May 14, 2024, 07:17:31 pm »
lSwitcher v 2.94 has been released.

New Features
  • Text Size
    It now uses the system fonts in most places so it should work with the XWP/Styler text size feature.
    A big thanks to Rich Walsh and Alex Taylor.
  • Large Icons
    Both the widget (requires XWP 1.0.16 or higher) and stand alone exe now support large icons.
Updates and Bugfixes
  • Dialogs
    Improved the layout of some of the dialogs.
  • Other Changes
    • Fixed a trap that sometimes occurred when opening the sub-menu on a button group.
    • The hook is now unloaded from memory on exit.
    • Refactored parts of the widget code to reduce its memory foot print.
    • Changed the increments used for auto hide delay from tenths of a second to seconds.
Download

« Last Edit: May 14, 2024, 07:48:56 pm by Martin Iturbide »

Martin Iturbide

  • OS2World NewsMaster
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4843
  • Karma: +42/-1
  • Your Friend Wil Declares...
    • View Profile
    • Martin's Personal Blog
Re: lSwitcher v 2.94
« Reply #1 on: May 14, 2024, 07:44:27 pm »
Thanks a lot Gregg.
I will try it ASAP !!!
Martin Iturbide
OS2World NewsMaster
... just share the dream.

Martin Iturbide

  • OS2World NewsMaster
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4843
  • Karma: +42/-1
  • Your Friend Wil Declares...
    • View Profile
    • Martin's Personal Blog
Re: lSwitcher v 2.94
« Reply #2 on: May 14, 2024, 07:50:41 pm »
Thanks again Gregg, it looks great here.

Regards
Martin Iturbide
OS2World NewsMaster
... just share the dream.

Digi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 62
  • Karma: +3/-1
  • http://os2.snc.ru/
    • View Profile
    • OS/2 ports and applications
Re: lSwitcher v 2.94
« Reply #3 on: June 13, 2024, 11:57:52 pm »
The latest version does not save the fonts for the widget that I drop from the Font Paletter. I have to set the font again after every reboot.

PS: I tried to register for a user mailing list (specified in Readme) and received a confirmation email. But the letter sent to the mailing list was never returned to me.
I then tried to register at http://trac.netlabs.org/ to create a ticket, but the registration did not work.
« Last Edit: June 14, 2024, 12:03:59 am by Digi »

Dave Yeo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4874
  • Karma: +103/-1
    • View Profile
Re: lSwitcher v 2.94
« Reply #4 on: June 14, 2024, 02:22:40 am »
The latest version does not save the fonts for the widget that I drop from the Font Paletter. I have to set the font again after every reboot.

PS: I tried to register for a user mailing list (specified in Readme) and received a confirmation email. But the letter sent to the mailing list was never returned to me.
I then tried to register at http://trac.netlabs.org/ to create a ticket, but the registration did not work.

Registration at netlabs not working is a known issue. Work around is to subscribe to the community list and ask to be registered. It's a very low volume list.
community-subscribe at netlabs.org

Martin Iturbide

  • OS2World NewsMaster
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4843
  • Karma: +42/-1
  • Your Friend Wil Declares...
    • View Profile
    • Martin's Personal Blog
Re: lSwitcher v 2.94
« Reply #5 on: June 14, 2024, 02:48:16 am »
Hello.
The latest version does not save the fonts for the widget that I drop from the Font Paletter. I have to set the font again after every reboot.

PS: I tried to register for a user mailing list (specified in Readme) and received a confirmation email. But the letter sent to the mailing list was never returned to me.
I then tried to register at http://trac.netlabs.org/ to create a ticket, but the registration did not work.
I created the ticket: http://trac.netlabs.org/lswitcher/ticket/82
I hope it helps.

I also replicated the issue. On the "lSwitcher Settings" if you change the font with the Font Palette, the font style resets when you close the window and reopen it. It also applies for the "Alt+Tab" menu.

Regards
« Last Edit: June 14, 2024, 03:28:01 am by Martin Iturbide »
Martin Iturbide
OS2World NewsMaster
... just share the dream.

Andy Willis

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 305
  • Karma: +7/-0
    • View Profile
Re: lSwitcher v 2.94
« Reply #6 on: June 14, 2024, 03:27:51 am »
Does anyone else have an issue when Ctrl clicking the desktop icon that barely a small highlight shows up and now list of processes to kill?

Martin Iturbide

  • OS2World NewsMaster
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4843
  • Karma: +42/-1
  • Your Friend Wil Declares...
    • View Profile
    • Martin's Personal Blog
Re: lSwitcher v 2.94
« Reply #7 on: June 16, 2024, 02:48:43 am »
Does anyone else have an issue when Ctrl clicking the desktop icon that barely a small highlight shows up and now list of processes to kill?

Hi Andy. I press Alt+tab to show the lswicther menu. I press Ctrl+left click on the desktop icon and I don't see any kind of highlight or any other action occur. Is that the procedure?

Regards
« Last Edit: June 16, 2024, 03:37:00 pm by Martin Iturbide »
Martin Iturbide
OS2World NewsMaster
... just share the dream.

Dariusz Piatkowski

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1335
  • Karma: +26/-0
    • View Profile
Re: lSwitcher v 2.94
« Reply #8 on: June 16, 2024, 02:25:00 pm »
Andy,

Does anyone else have an issue when Ctrl clicking the desktop icon that barely a small highlight shows up and now list of processes to kill?

I assume you meant to say "...and NO list of processes..."?

If yes, correct, that's what I see here as well in the pop-up switching window. This does work for all the other icons of running programs I see however.

Digi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 62
  • Karma: +3/-1
  • http://os2.snc.ru/
    • View Profile
    • OS/2 ports and applications
Re: lSwitcher v 2.94
« Reply #9 on: June 17, 2024, 05:53:49 am »
Does anyone else have an issue when Ctrl clicking the desktop icon that barely a small highlight shows up and now list of processes to kill?

Yes, I have the same problem. The list of processes is not displayed.