Poll

Is eCS a good choice for Thinkpads?

Yes
3 (100%)
No
0 (0%)

Total Members Voted: 0

Author Topic: eComStation on a Thinkpad T60?  (Read 2655 times)

BigWarpGuy

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 649
    • View Profile
eComStation on a Thinkpad T60?
« on: 2007.05.18, 00:45:30 »
Has anyone installed eComStation on a Thinkpad T60?  ???  This was asked at the forum at Thinkpads Forum.
« Last Edit: 2007.05.18, 00:54:02 by Kim Haverblad »

kimhav

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 990
    • View Profile
    • My Blog!
Re: eComStation on a Thinkpad T60?
« Reply #1 on: 2007.05.18, 00:57:09 »
Well, I got a T60 and I haven't had the time to give it a try yet but will do so during the next couple of weeks (just got to many other things that I need to do). But, there are different version of the T60 and this might as well make the difference. I got the 2007 model with ATI X1400 GPU; but I will post a short review on this topic.

« Last Edit: 2007.05.18, 00:58:49 by Kim Haverblad »

Pete

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 865
    • View Profile
Re: eComStation on a Thinkpad T60?
« Reply #2 on: 2007.05.18, 01:57:45 »
Has anyone installed eComStation on a Thinkpad T60?  ???  This was asked at the forum at Thinkpads Forum.

Hi

I think the answer is varying degrees of Yes, it can be done.

There is a thread about this: news.ecomstation.nl/ecomstation.support.install/T60

Hope the above is of help.

Pete
« Last Edit: 2007.05.18, 02:04:20 by Kim Haverblad »